VisieVeronique

Mijn naam is Veronique Lahaije. Ik ben geboren en getogen in Meerssen en heb in diezelfde gemeente een praktijk voor natuurgeneeskunde. Ik ben naast therapeut ook moeder van twee dochters. Mijn jarenlange interesse in de natuurgeneeskunde is gebaseerd op persoonlijke ervaringen. Het maakte mij zo nieuwsgierig dat ik besloot mij hierin verder te verdiepen. Zo kwam ik ertoe de Registeropleiding tot Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig (E.E.N) Therapeut af te ronden.  Met deze opleiding heb ik inzichten verworven die van meerwaarde zijn geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik werd me ervan bewust dat gebeurtenissen, of ze nu positief of negatief ervaren worden, lessen bevatten waar iets mee gedaan mag worden. Op dat moment heb ik het roer voor mezelf kunnen omgooien. Ik heb heel wat uitdagingen op mijn pad gehad, spreekwoordelijke bergen beklommen, door diepe dalen gegaan, maar ook genoten van fantastische ervaringen en gelukzaligheid. Alleen besefte ik op latere leeftijd pas dat dit allemaal bij het levensproces hoort.

 

Mijn grootste ontdekking was dat “toevalligheden” ons iets proberen duidelijk te maken. Achteraf gezien heeft het leven mij erop geattendeerd dat al deze dingen niet zo maar gebeuren maar dat er een onderliggend proces aan ten grondslag ligt dat zich aan ons openbaart. Niet de gebeurtenis zelf maar het onderliggende proces vraagt om bewustwording. Een opeenstapeling van gebeurtenissen met eenzelfde thema vraagt om ontdekking van de feitelijke oorsprong. Daardoor is het mogelijk zich bewust te worden van de betekenis van de ervaringen en de feitelijke oorzaak te herstellen. Met deze behandeling treedt het zelfgenezend vermogen waarover een ieder beschikt in werking. Telkens als het lichaam herinnerd wordt aan het oorspronkelijke voorval zal het hierop reageren. Dat heb ik aan den lijve mogen ondervinden. Ik kampte met extreme vermoeidheid, migraine, spier- en gewrichtspijnen, hoge bloeddruk en nog meer van dat soort klachten en heb ook tijden van verdriet en rouw gekend. Juist de moeilijke, vervelende of verdrietige dingen hebben me laten inzien dat het hele proces begint bij jezelf. Hoe heftiger het proces des te meer er verlangd wordt om bewust te worden. Het zelf ontdekken van de eigen mogelijkheden heeft mij kracht, vertrouwen, zelfkennis en daarmee uiteindelijk stabiliteit gegeven bij het functioneren in de toch al zo veel verlangende maatschappij. En ik zal niet ontkennen dat het hard werken is. Het vergt moed en doorzettingsvermogen om kritisch, maar respectvol, naar de eigen overtuigingen en het daaruit voortvloeiende handelen te kijken, maar het is de moeite waard.

Ik ben dankbaar dat ik tot deze inzichten ben gekomen en hoop als natuurgeneeskundig therapeut mensen te kunnen laten ontdekken dat klachten, ongemakken en ziektebeelden een onderliggende reden hebben en in het heden nog hersteld kunnen worden. Ik heb uiteindelijk veiligheid, rust en evenwicht in mezelf gevonden en ben er sterker uitgekomen. Het is mijn visie op het leven en de duif staat symbool voor vrede, vrijheid en harmonie. Die visie wil ik graag uitdragen en zo ben ik ook tot de naam en het logo van mijn praktijk gekomen. VisieVeronique wenst mensen toe de uitdaging met zichzelf aan te gaan en de sleutel tot bewustwording te vinden. Zo kan een natuurlijk innerlijk evenwicht ontstaan dat veiligheid, inzicht, saamhorigheid en verbinding biedt en leidt tot natuurlijk herstel van gezondheid.

Veronique

natuurgeneeskunde VisieVeronique Limburg

 

Praktisch

Mijn praktijk is gelegen in Bunde aan de Papenweg 30. Mocht u minder valide zijn neemt u dan vooraf contact met mij op omdat de praktijk zich op de 1e verdieping bevindt. De contactgegevens en andere praktische informatie is hier te vinden

Papenweg 30

6241 BV Bunde

Telefoon: 06- 42 52 86 64

veronique@visieveronique.nl

KvK: 73451061

Social Media

DisclaimerPrivacy | © Copyright VisieVeronique® 2022