VisieVeronique

Mijn naam is Veronique Lahaije. Ik ben geboren en getogen in Meerssen en heb in diezelfde gemeente een praktijk voor natuurgeneeskunde. Ik ben naast therapeut ook moeder van twee dochters. Mijn jarenlange interesse in de natuurgeneeskunde is gebaseerd op persoonlijke ervaringen. Het maakte mij zo nieuwsgierig dat ik besloot mij hier verder in te verdiepen. Zo kwam ik ertoe de Registeropleiding tot Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut af te ronden.  Met deze opleiding heb ik inzichten verworven die van meerwaarde zijn geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik werd me ervan bewust dat gebeurtenissen, of ze nu positief of negatief ervaren worden, lessen bevatten waar iets mee gedaan mag worden. Op dat moment heb ik het roer voor mezelf kunnen omgooien. Ik heb heel wat uitdagingen op mijn pad gehad, spreekwoordelijke bergen beklommen, door diepe dalen gegaan, maar ook genoten van fantastische ervaringen en gelukzaligheid. Alleen besefte ik op latere leeftijd pas dat dit allemaal maakbaar is.

 

Mijn grootste ontdekking was dat toeval niet bestaat. Al deze “toevalligheden” proberen ons iets duidelijk te maken. Achteraf gezien heeft het leven mij erop proberen te attenderen dat al deze dingen niet zo maar gebeuren maar dat er een onderliggend proces aan ten grondslag ligt dat zich in alle hevigheid kan openbaren. Niet de gebeurtenis zelf maar het onderliggende proces vraagt om bewustwording. Een opeenstapeling van gebeurtenissen met eenzelfde thema vraagt om ontdekking van de feitelijke oorsprong. Door de hieraan gekoppelde betekenis bewust te worden en te behandelen is zelfgenezing mogelijk. Telkens als het lichaam herinnerd wordt aan het oorspronkelijke voorval zal het hierop reageren. Dat heb ik aan den lijve mogen ondervinden. Ik kampte met extreme vermoeidheid, migraine, spier- en gewrichtspijnen, hoge bloeddruk en nog meer van dat soort klachten en heb ook tijden van verdriet en rouw gekend. Juist de moeilijke, vervelende of verdrietige dingen hebben me laten inzien dat het hele proces begint bij jezelf. Hoe heftiger het proces des te meer er verlangd wordt om bewust te worden. Het zelf ontdekken van de eigen mogelijkheden heeft mij kracht, vertrouwen, zelfkennis en daarmee uiteindelijk stabiliteit gegeven bij het functioneren in de toch al zo veel verlangende maatschappij. En ik zal niet ontkennen dat het hard werken is. Het vergt moed en doorzettingsvermogen om kritisch naar de eigen overtuigingen en het daaruit voortvloeiende handelen te kijken.

Ik heb uiteindelijk veiligheid, rust en evenwicht in mezelf gevonden en ben er daardoor sterker uitgekomen. Ik ben dankbaar dat ik tot deze inzichten ben gekomen en hoop als natuurgeneeskundig therapeut mensen te kunnen laten ontdekken dat klachten, ongemakken en ziektebeelden een onderliggende reden hebben en in het heden nog hersteld kunnen worden. Die visie wil ik graag uitdragen en zo ben ik ook tot de naam en het logo van mijn praktijk gekomen. Het is mijn visie op het leven en de duif staat symbool voor vrede, vrijheid en harmonie. VisieVeronique wenst mensen toe de uitdaging met zichzelf aan te gaan en de sleutel tot bewustwording te vinden. Zo kan een natuurlijk innerlijk evenwicht ontstaan dat veiligheid, saamhorigheid, inzicht en verbinding biedt en leidt tot natuurlijk herstel van gezondheid.

Veronique

natuurgeneeskunde VisieVeronique Limburg

 

Praktisch

Mijn praktijk is gelegen in Bunde aan de Papenweg 30. Mocht u minder valide zijn neemt u dan vooraf contact met mij op omdat de praktijk zich op de 1e verdieping bevindt. De contactgegevens en andere praktische informatie is hier te vinden

Papenweg 30

6241 BV Bunde

Telefoon: 06- 42 52 86 64

veronique@visieveronique.nl

KvK: 73451061

Social Media

VisieVeronique is binnenkort te vinden op Facebook en Linkedin

DisclaimerPrivacy | © Copyright VisieVeronique® 2021

Design by StuCon Advisory

Design by StuCon Advisory