Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Trauma en angsten

 

Wanneer klachten of symptomen die ongemakken veroorzaken als een op zichzelf staand probleem worden behandeld wordt de feitelijke oorzaak niet weggenomen. Het mag als een signaal gezien worden om een levensstijl of overtuiging te veranderen of zich bewust te worden van de gedachten erover. Wanneer daar aan voorbij gegaan wordt zal de klacht zich op een later moment weer openbaren. Er is een disbalans ontstaan in het lichaam hetgeen vraagt om herstel. De oorsprong vraagt om zelfreflectie en de uitdaging om een intensief proces aan te gaan waarvan de uitkomst ongewis is. Juist met die bewustwording kan VisieVeronique ondersteunen en cliënten begeleiden om te komen tot herstel van gezondheid, het weer vinden van evenwicht.

Symptomen en klachten

 

Bij klachten of symptomen die ongemakken veroorzaken hebben mensen de neiging deze te bestrijden met een al dan niet natuurlijk middel. Bij het behandelen van de klacht als een op zichzelf staand probleem wordt de feitelijke oorzaak niet weggenomen. Het mag als een signaal gezien worden om een levensstijl of overtuiging te veranderen of zich bewust te worden van de gedachten erover. Wanneer daaraan voorbij gegaan wordt zal de klacht zich op een later moment weer openbaren en dan waarschijnlijk in een hevigere vorm. Er is een disbalans ontstaan in het lichaam hetgeen vraagt om herstel. De oorsprong is nogal eens te vinden in de jonge jeugd. Het vraagt om zelfreflectie en de uitdaging om een intensief proces aan te gaan waarvan de uitkomst ongewis is dus een en ander vraagt om moed en durf van de cliënt. Juist met die bewustwording kan VisieVeronique ondersteunen en cliënten begeleiden om te komen tot herstel van gezondheid. Het weer vinden van de balans is essentieel hierin.

Bewustwording

 

Iedereen heeft bepaalde overtuigingen. Het zijn denkbeelden waaraan mensen zelf een hoge waarde koppelen. Hierbij wordt datgene gemanifesteerd wat voor diegene waar is. Alle ervaringen, negatief of positief, worden door eigen overtuigingen neergezet. Het onderbewustzijn reageert daar meteen op door met het lichaam signalen af te geven. Dit zal tot uitdrukking komen hoe men zich voelt. Beperkende overtuigingen vragen om met vertrouwen losgelaten te worden. Het bewust observeren van de eigen overtuigingen is een manier om het lichaam tot zelfgenezing te laten komen. VisieVeronique kan daarin begeleiden, ondersteunen en handvatten aanreiken.

Om een gezond lichaam te hebben dient het in balans te zijn. Het uitgangspunt hierbij is een totaal evenwicht tussen lichaam ziel en geest. Om dit te bewerkstelligen dient men er zich bewust van te zijn dat externe factoren zoals opvoeding, overtuigingen, normen en waarden hierin een grote rol spelen. Er worden hoge eisen aan mensen gesteld en de lat om aan bepaalde verwachtingen te voldoen, ligt steeds hoger. Dit veroorzaakt stress en beïnvloed vervolgens het zelfgenezend vermogen. De sleutel hiertoe vormt de bewustwording. Dat bepaalde overtuigingen van externe factoren afkomstig zijn mag men accepteren. Wanneer gevoelens van boosheid, pijn of verdriet ervaren worden is dit een oproep om terug te gaan naar het eigen gevoel. VisieVeronique gaat op zoek naar het eerste moment waarop de emotie is ontstaan. Door gebruik te maken van de kennis verworven bij de opleidingen tot Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut en NLP Practitioner kan dit in het heden hersteld worden. VisieVeronique daagt haar cliënten uit hiermee aan de slag te gaan.

Papenweg 30

6241 BV Bunde

Telefoon: 06- 42 52 86 64

veronique@visieveronique.nl

KvK: 73451061

Social Media

VisieVeronique is binnenkort te vinden op Facebook en Linkedin

DisclaimerPrivacy | © Copyright VisieVeronique® 2021

Design by StuCon Advisory

Design by StuCon Advisory